workshops

Bedrijfsdag of -uitje? Vrijgezellenfeest?

Jij en je gasten kunnen zelf gaan theatersporten! Wij kunnen een workshop theatersport verzorgen waarbij de beginselen van theatersport worden aangeleerd. Daarbij wordt gewerkt aan bijvoorbeeld het uitbeelden van emoties (blij, boos, bang, bedroefd, jaloers, verlegen etc etc etc). Als afsluiting word er 1 of misschien meerdere games (spelvormen) gespeeld. Deze workshop is ook geschikt als teambuilding. De opdrachtgever dient voor een ruime locatie te zorgen, waar iedereen zich vrij kan bewegen. Wij hanteren een maximum van 16 personen aan wie we een workshop geven. Bij grotere groepen wordt er gesplitst en is er dus een extra locatie en begeleider nodig.

Workshop theatersport met teambuilding elementen
‘We waren helemaal wakker erna en zijn er helemaal in gegaan!! We hebben het erg leuk gevonden. Jullie hebben veel, voor ons erg leuke en ook heel zinnige oefeningen gevonden. In zo’n mand van overvloed zit er zeker voor ieder iets heel passends in!’
Joke Marinissen, Wageningen Writing Lab – juli 2017

Mail ons vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt daarbij duidelijk je wensen aangeven op basis waarvan wij verder invulling gaan geven aan onze opdracht. Uiteraard zijn er kosten verbonden aan onze activiteiten, maar deze prijzen worden altijd in overleg afgesproken. Wij vragen een startbedrag met een extra bijdrage per persoon, om onze kosten (kostuums, accessoires en reiskosten) te kunnen dekken.

1509 Theatersportwedstrijd LvB scheidsrechters