LID WORDEN

Theatersportcursussen gedaan …. maar ik wil nog meer!

Heb je bij ons de theatersportcursussen afgerond dan is er grote kans dat bovenstaande ook van toepassing wordt in jouw geval. Tientallen gingen je voor en zijn inmiddels verslaafd aan theatersporten.
Na de cursussen heb je de mogelijkheid lid te worden van de vereniging en wekelijks op maandag- of woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur je vaardigheden blijvend bij te spijkeren, en mee te doen met theatersportwedstrijden en improvisatie acts op locatie!

Geen theatersportcursus gedaan …. maar ik wil graag lid worden!

Ben je een ervaren theatersporter of heb je andere theaterervaring? Neem gewoon even contact op. Vaak zijn er mogelijkheden om een aantal keren mee te theatersporten zodat we kunnen kijken of het klikt en of het aan jouw verwachtingen voldoet.

Wat en waar

Ben je lid dan ben je wekelijks welkom om je improvisatie vaardigheden bij te blijven spijkeren. We trainen in de schoolweken op maandag- en/of woensdagavond van 20.00 tot 22. 00 uur in de Piekschool , Roghorst 94 in Wageningen.
Daarnaast vinden we het erg leuk als je met regelmaat mee doet aan de Theatersportwedstrijden en zijn er ook mogelijkheden om je talenten te laten zien tijdens diverse improvisatie acts op locatie.
Voor het jaarlijkse Theatersportweekend met speciale workshops en veel gezellige theatrale activiteiten wordt je dan uiteraard ook uitgenodigd!

Kosten

De contributie bedraagt € 120,- per half jaar / studenten € 90,- per half jaar.

Meer weten of aanmelden?
Stuur een mail naar info@lieverveulbloemen.nl